ค้นหา

Sunday, August 23, 2015

Almond Meringue cookies...melt in your mouth!

คุกกี้เมอแรงค์อัลมอนด์ almond meringue cookies

         I made this recipe not just because it's good but I also want to use leftover white egg in my fridge. it's easy made from white egg and sugar just like when we made chiffon cake but to make Meringue cookies we have to whisk it to Stiff peak.
    
       
Almond Meringue Cookies
4            white eggs
1 cup     Power Sugar
cream of tartar
pinch of salt
vanilla extract

How to

1. Preheat at 120C , prepare tray with waxed paper.whisk white egg at low speed, add cream of tartar

คุกกี้เมอแรงค์อัลมอนด์ almond meringue cookies

2. add sugar 1 table spoon at a time, whisk high speed until get stiff peak


คุกกี้เมอแรงค์อัลมอนด์ almond meringue cookies

คุกกี้เมอแรงค์อัลมอนด์ almond meringue cookies

this is soft peak, not what we are looking for 

คุกกี้เมอแรงค์อัลมอนด์ almond meringue cookies
20 minutes later, we have stiff peak that we want, add salt and vanilla extract
คุกกี้เมอแรงค์อัลมอนด์ almond meringue cookies

 3. put on piping bag , pipe in preferred shape.


คุกกี้เมอแรงค์อัลมอนด์ almond meringue cookies

 4. bake for 2 hours

คุกกี้เมอแรงค์อัลมอนด์ almond meringue cookies



คุกกี้เมอแรงค์อัลมอนด์ almond meringue cookies

this melt in your mouth almond Meringue cookies is ready to serve.
คุกกี้เมอแรงค์อัลมอนด์ almond meringue cookies



No comments:

Post a Comment